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· 전체건수:
12594
전체
저자
논문명
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문헌정보 : 논문ID, 저자/논문명, 발간년도 항목에 관한 표입니다.
번호
논문ID
저자 /논문명
발간년도
10404
T-19-0777
저자명 : 최진영 ; 조민경 ; 구영미 ; 김현경 ; 신진원 ; 김동영 ; 김혜진 ; 이은호 ; 김나현 ; 조영제
논문명 : 약용식물(오크라, 엉컹퀴, 엄나무, 줄풀) 유래 페놀성 물질의 항산화 활성
2015
10403
T-19-0775
저자명 : 윤홍화 ; 조병옥 ; 방숭주 ; 심재석 ; 장선일
논문명 : 엉겅퀴 부위별 열수 추출물의 항비만 효과
2015
10402
T-19-0761
저자명 : 김영옥 ; 김진성 ; 이상원 ; 조익현 ; 나세원
논문명 : 난소절제 흰쥐에서 엉겅퀴 추출물의 골다공증 보호 효과
2015
10401
T-19-0727
저자명 : J. ben Salah-Abbes, S. Abbes, H. Zohra and R. Oueslati
논문명 : Tunisian radish (Raphanus sativus) extract prevents cadmium-induced immunotoxic and biochemical alterations in rats
2015
10400
T-19-0719
저자명 : H. You, R. Hao, R. Li, L. Zhang, Y. Zhu and Y. Luo
논문명 : The effect of radish sourced 4-(Methylthio)-3-butenyl isothiocyanate on ameliorating the severity of high fat diet inducted nonalcoholic fatty liver disease in rats
2015
10399
T-19-0687
저자명 : M. H. Asghari, R. Hobbenaghi, A. Nazarizadeh and P. Mikaili
논문명 : Hydro-alcoholic extract of Raphanus sativus L. var niger attenuates bleomycin-induced pulmonary fibrosis via decreasing transforming growth factor beta1 level
2015
10398
T-19-0660
저자명 : Y. H. Lee, J. H. Lee, H. R. Kang, J. H. Ha, B. H. Lee and S. H. Kim
논문명 : A Case of Anaphylaxis Induced by Contact with Young Radish (Raphanus sativus L)
2015
10397
T-19-0648
저자명 : M. Jaszek, M. Osinska-Jaroszuk, J. Sulej, A. Matuszewska, D. Stefaniuk, K. Maciag, J. Polak, L. Matuszewski and K. Grzywnowicz
논문명 : Stimulation of the Antioxidative and Antimicrobial Potential of the Blood Red Bracket Mushroom Pycnoporus sanguineus (Higher Basidiomycetes)
2015
10396
T-19-0638
저자명 : H. J. Li, H. Y. Chen, L. L. Fan, Z. H. Jiao, Q. H. Chen and Y. C. Jiao
논문명 : In Vitro Antioxidant Activities and in Vivo Anti-Hypoxic Activity of the Edible Mushroom Agaricus bisporus (Lange) Sing. Chaidam
2015
10395
T-19-0634
저자명 : W. C. Tan, U. R. Kuppusamy, C. W. Phan, Y. S. Tan, J. Raman, A. M. Anuar and V. Sabaratnam
논문명 : Ganoderma neo-japonicum Imazeki revisited: Domestication study and antioxidant properties of its basidiocarps and mycelia
2015
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220